Ανακοίνωση

pge
4 Δεκεμβρίου 2018

Επιλέξαμε, συνειδητά, να μην μιλήσουμε πριν το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας στην Δράμα. Δεν θέλαμε, επ ουδενι, να χαλάσουμε περαιτέρω το κακό κλίμα, που επικρατεί στην ομάδα λογω της ανύπαρκτης «Διοίκησης». Οι οπαδοί πορεύονται πάντα, με αίσθημα υπευθυνότητας και γελάμε με μετόχους που χρησιμοποίησαν την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας, για προσωπική προβολή και φιγούρα. Όλη η Πάτρα, τους έμαθε και τους χλευάζει.

Μετά την παραίτηση Κατσουρανη/Γεωργακόπουλου, ήταν ξεκάθαρο, όσο ποτέ, ότι η Συμμαχία έπνεε τα λοίσθια. Θεωρήσαμε σωστό, την επόμενη κι ολας μέρα, να πάμε να στηρίξουμε τους παίκτες και το προπονητικό team. Γιατί αυτοί είναι οι μόνοι πρωταγωνιστές, που κάποιοι εσκεμμένα, τους κατάντησαν κομπάρσους. Γιατί όλοι ασχολούνταν με τα τραγελαφικά, που συνέβαιναν εντος της Συμμαχίας. Η στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις Ακαδημίες, είναι καθολική εκ μέρους μας και αδιαπραγμάτευτη.

Η τυχαία συνάντηση μας, με τον κο Μπακαλαρο και τον κο Κεφάλα, δεν πρόσθεσε τίποτα καινούργιο. Αοριστίες και όλα πάνε πρίμα, εκ μέρους τους. Ότι η απώλεια Κατσουρανη είναι τεραστία ζημιά, γιατί ήταν ο μόνος που γνώριζε από ποδόσφαιρο. Δεν είχαν πάρει σοβαρά την κουβέντα του ότι θα έφευγε, γιατί πίστευαν ότι δεν το εννοούσε. Απίστευτα πράγματα!!! Ειπώθηκε, ότι πάμε σε περικοπές γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα, για ενίσχυση. Κανένας οικονομικός προγραμματισμός, καμία ελπίδα. Σε ερώτηση μας, πως ο πρώην Πρόεδρος έταζε ανόδους, όταν όλοι γνώριζαν ότι οικονομικά υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα, δεν λάβαμε καμία απάντηση. Στην παρατήρηση μας, ότι δικαιώνεται ο Τεχν. Διευθυντής εκ του αποτελέσματος, πάλι δεν πήραμε καμία απάντηση αλλά σκυμμένα κεφάλια. Δεν θα επεκταθούμε άλλο, γιατί πραγματικα η συζήτηση ήταν ένα άσκοπο χάσιμο χρόνου. Κρίμα, πραγματικά…

Σήμερα, έγινε γνωστή η παραίτηση του «εμπνευστή» της ιδέας, της Παναχαϊκής Συμμαχίας. Αλγεινή εντύπωση, έκανε η αναφορά του ότι και φέτος χορήγει την ομάδα αλλά κάποιοι δεν έχουν απαντήσει εάν γίνεται δεκτή. Σε τόσο κρίσιμη οικονομικά στιγμή, αδιαφορούν για ζεστό χρήμα στα ταμεία της ομάδας. Η ομάδα έχει μετατραπεί σε άντρο προσωπικών επιδιώξεων και μιζέριας, που και ένα μπακάλικο δεν θα ζήλευε ποτέ, την διαχείριση της. Είναι οι ίδιοι, που έβγαζαν καντήλες με το χτίσιμο της ομάδας σε Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Είναι οι ίδιοι που ποτέ δεν ήθελαν τεχνοκράτες, παρόλο που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι, που ήθελαν να κάνουν κουμάντο, σε όλους και σε όλα. Αφού το ξανασκεφτήκαν λίγοι έμειναν και στήριζαν οικονομικά, άλλοι έφυγαν σιωπηλά και άλλοι έμειναν για να κάνουν φιγούρα στα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς να βάζουν ευρώ. Αλλά η τήρηση των ισορροπιών μεταξύ τους, ήταν πιο σημαντική, από το να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Κύριοι, μόνοι σας καταστρέψατε αυτό, που με τόσα όνειρα δημιουργήσατε. Ένας εκ των μεγαλομετόχων, σας έδειξε τον δρόμο. Δωρεάν παραχώρηση μετοχών και αναζήτηση της επόμενης μέρας. Θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι στην συνάντηση με τον κο Μπακαλαρο και τον κο Κεφάλα, υπήρξε δέσμευση για δωρεάν παραχώρηση μετοχών και ανέλαβαν να πείσουν και όποιον τυχόν διαφωνήσει. Ξεκάθαρη τοποθέτηση και αναμένουμε να βγουν να την προβάλλουν και επισήμως.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, προσέφερε πάρα πολλά στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Σίγουρα, πολύ λιγότερα από αυτά που έταξαν. Εμείς, δεν είμαστε μηδενιστές και αρνητές της πραγματικότητας. Κάποιοι μέτοχοι βοήθησαν οικονομικά και άλλοι υπερέβησαν τα προσωπικά τους οικονομικά δεδομένα, για να στηρίξουν την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Υπήρχε και η άλλη κατηγορία των μετόχων. Οι μέτοχοι κουτσομπόλες, που δεν έβαλαν ποτέ το χέρι στην τσέπη. Δεν υπήρχε η διορατικότητα, λογω εγωισμών, ότι οι δυνάμεις τους σώθηκαν. Καλούμε τους υπόλοιπους μετόχους, να διευκολύνουν την επόμενη μέρα. Έστω, την ύστατη στιγμή, περιμένουμε να επικρατήσει η λογική και η αποδοχή της πραγματικότητας. Δεν ξεχνάμε την πρόσφορα σας, αλλά δεν μπορούμε να βυθίζεται το καράβι και να σφυρίζουμε αδιάφορα. Κύριοι, βγείτε και παραχωρείστε τις μετοχές σας ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ μας, αποδεχτείτε την πραγματικοτητα και κατεβείτε απο το συννεφάκι. Έχετε μια ευκαιρία, να φύγετε με ψηλά το κεφάλι!!! Με αυτόν τον τρόπο, θα προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις. Φυσικά, η επόμενη μέρα δεν μπορεί να βρει στο τιμόνι άνθρωπο, που δεν ταιριάζει στην αισθητική της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Για αυτό προσπερνούμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ως αδιάφορα και ανάξια σχολιασμού!!!

Καλούμε, τον φίλαθλο κόσμο της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, την Κυριακή στην Αγυιά!!! Όλοι στο γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα, που παλεύει με αυταπάρνηση εν μέσω τεραστίων δυσκολιών!!!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

ΥΓ1. Η τοποθέτηση, νέου Δ. Συμβούλου και Προέδρου, δεν ενθουσίασε κανέναν λογω παρελθόντος. Σημαντικό, θεωρούμε ότι και αυτός ο άνθρωπος θα εργαστεί αμισθι, έστω και part time.

ΥΓ2. Το τρίτο πρόσωπο που ήταν στην συνάντηση, έφυγε τρέχοντας. Όποιος δεν σεβαστεί την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, θα έχει την ίδια κατάληξη!!!

Latest Video

11912929_10153543680459293_1559805919_n

11948165_10153543680374293_1806640298_n

11950955_10153543680379293_1918048701_n