FOR THE LAND,FOR THE GLORY,FOR THE HISTORY

7 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª
19 Ιουνίου 2016

 

Ήταν δεδομένο ,πως δεν θα ξεχνούσαμε τα γενέθλια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ μας.Ήταν δεδομένο πώς κάποιος θα έπρεπε όχι μόνο να θυμηθεί την 14 Ιουνίου 1891 ,που ιδρύθηκε αυτός ο σύλλογος , αλλά και να προχωρήσει στον εορτασμό αυτού του γεγονότος  κατά την  συμπλήρωση 125 χρόνων ζωής της μεγάλης ομάδας της πόλης .

12 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª

Η απόφαση είχε παρθεί ,έπρεπε για άλλη μια φορά να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται,να αναδείξουμε για άλλη μια φορά το μεγαλείο των 125 χρόνων ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ,να εκθέσουμε τους αρμοδίους της ομάδας,τους άρχοντες του δήμου Πατρέων,τους δημοσιόγραφους που κοιμούνται και όλους αυτούς που έχουν δύναμη και ξεχνούν ή μάλλον δεν έχουν ιδεά πόσα χρόνια προάγει πολιτισμό ο σύλλογος ,το «καμάρι της Πάτρας» και δεν μερίμνησαν να κάνουν έστω μια εκδήλωση ,έναν εορτασμό για την ομάδας μας.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

6 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª8 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª

Ως φύλακες αυτής της ιδέας ,ως προστάτες του εμβλήματος και όντας ,τουλάχιστον εμείς ,υπεύθυνοι να διαδίδουμε την δυναμική και τα ιδεώδη της ομάδας  ,κινητοποιήθηκαμε και προχωρήσαμε σε μια κίνηση άνευ προηγούμενου στην πόλη μας και την οπαδική σκηνή γενικότερα.Καλώντας και παιδιά απο τους υπόλοιπους συνδέσμους και απλούς φίλους της ομάδας στο πάρτυ γενεθλίων,βρεθήκαμε στο κέντρο της πόλης ,στον μώλο και τις σκάλες της Αγίου Νικολαόυ .Εκεί στο κέντρο της κοκκινόμαυρης πόλης,της ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ , κάναμε σαφές ότι το μέλλον ανήκει στους πιστούς και πρέπει αυτή η χρονιά επιτέλους να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που έχουν την  τύχη να διαχειρίζονται την πορεία αυτής της ομάδας για να ξεκινήσει η πραγματική αναγέννηση που θα μας οδηγήσει σε στιγμές και εικόνες που δεν μπορεί κανείς απο εσάς να φανταστεί.

7 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª

Η διαδικασία των εορτασμών ,απόλυτα συντονισμένη ,απόλυτα επιτυχής,το αποτέλεσμα ,όλοι να μιλούν για άλλη μια φορά για πιστούς οπαδούς που δεν ξενέρωσαν και γιορτάζουν διαδίδοντας πως η έννοια του οπαδισμού ,είναι πιο βαθιά. Δεν είναι τα τρόπαια,τα ραντεβού θανάτου, οι συμμορίες ,οι παράγκες ,το ψέμα που δεν θέλουμε να στηρίζουμε,αλλά το να βρεθείς με «δικούς σου » και να βγείς στους δρόμους της  πόλης σου τραγουδώντας συνθήματα για όσους έφυγαν και κατάφεραν να αφήσουν κάτι σε αυτή την ζωή ,και να ερχόμαστε εμείς οι νεότεροι να το διαφυλάξουμε.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .Να το θυμάται κάθε τυχαίος που ασχολήθηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και την διέσυρε,την εξευτέλισε .ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ,ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ .ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ  .

15 2

Αν το coreo πρίν 5 χρόνια στο μπάσκετ (ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ,ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ),φάνταζε εκπληκτικό,αν η κίνηση μας στο ίδιο σημείο την ίδια μέρα (14 Ιουνίου 2011) πρίν 5 χρόνια ,που προκάλεσε αντιδράσεις φάνταζε μοναδικό, αν οι φετινοί εορτασμοί είναι κάτι σπάνιο ,τότε σας  υποσχόμαστε πως αυτά που θα ακολουθήσουν θα ειναι ακόμα μεγαλύτερα,ακόμα πιο σπουδαία ακόμα πιο συμβολικά.

11 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª

Μόνο και μόνο που συγκινημένοι οι πατεράδες μας ,οι παππούδες μας ήταν στην Αγίου Νικολάου ,με δέος χάζευαν το πανό με την Νίκη και τον Ηρακλή και το όλο θέαμα,είναι η μεγαλύτερη νίκη μας. Είναι αυτό που που πήραμε απο αυτούς και θα το μεταφέρουμε στα παιδιά μας ,στα εγγόνια μας ,απο γενιά σε γενιά . ¨ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ,ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ» ,αυτή είναι η απάντηση μας σε όλους αυτούς που δεν νιώθουν και κυριαρχούνται απο την βλαχό-νοοτροπία «του στηρίζω όποιον κερδίζει» και συστυχώς στην πόλη αυτή είναι πολλοί.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ,Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΝΕΙ ,Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΓΗ.

Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα πολλά ,δεν έχει σημασία όμως .Οι πράξεις ,οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ Η ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ  .  EIMAΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2016-2017 .ΜΑΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ .

PATRAS WILL RISE AGAIN

NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA

125 YEARS

 

Latest Video

11912929_10153543680459293_1559805919_n

11948165_10153543680374293_1806640298_n

11950955_10153543680379293_1918048701_n