ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

3
9 Μάϊος 2017

1

Ακόμα, μια ευχάριστη Κυριακή. Τελευταίο εντός, για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας και η παρουσία όλων μας, τίμησε την φετινή προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού team. Η Σκεπαστή επί 90 λεπτά με φωνή και πάθος, βοήθησε την ομάδα να πάρει μια νίκη, ακόμα. Κατά την διάρκεια του αγώνα γιορτάσαμε με ένα choreo, την άνοδο στην F.L. Το choreo μας απλό κ στοχευμένο «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891». Ένα έμμεσο μήνυμα , για το πώς πρέπει να είναι η επίσημη μελλοντική ονομασία της ομάδας, αποκαθιστώντας την στην συνείδηση όλων, στο νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

4
Κατά την διάρκεια του αγώνα, αναρτήθηκε πανό με μήνυμα: «(Δ)εν (Σ)υγχωρειται κανείς από την ιστορία της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ». Η γελοιότητα και τα παραμύθια (δίχως δράκο) , απασχόλησαν τον φίλαθλο κόσμο, στον μέγιστο βαθμό. Κάποιοι, μίλησαν για γκανγκστερικές μεθόδους. Μάλλον, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμείς, δεν έχουμε τέτοιες γνώσεις. Περιοριζόμαστε στην προσφορά προς τα Κοκκινόμαυρα και μόνον. Διαβάσαμε σε επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής, ότι δεν επικροτούν απειλές και εκβιασμούς από μικρή μερίδα οργανωμένων και ότι έπρεπε να πάμε να εκθέσουμε την άποψη μας σε αυτούς Μα, αυτά που αναφέρουν εμείς τα πράξαμε, χωρίς προτροπές.. Όταν πήγαμε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής αντιπροσωπεία 20 ατόμων και δηλώσαμε την αγανάκτηση και την διαμαρτυρία μας ενώπιων 5 μελών της Διοίκησης, για την ντροπή και την απαξίωση του Συλλόγου από τον Αντιπρόεδρο, δεν είδαμε κανέναν να δυσανασχετεί ή να νιώθει απειλή ή να εκβιάζεται. Απεναντίας, το κλίμα ήταν ήρεμο και άκουσαν με προσοχή και σεβασμό τις απόψεις μας. Άρα, οι οργανωμένοι τήρησαν την διαδικασία και η αναφορά στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής γράφτηκε με επιλεκτική μνήμη και είναι παντελώς άσχετη με τα πραγματικά γεγονότα. Αλήθεια, η απόφαση που πάρθηκε ήταν ομόφωνη? Μήπως η ετυμηγορία ήταν άλλη και κατόπιν πιέσεων, την αλλάξατε? Τίποτα, δεν μένει στο σκοτάδι, τελικά.
Ας ενημερώσουμε την Φιλιππινέζα του Αλέκου, ότι είναι απόλυτα μονός του, στον προσωπικό κατήφορο του. Είναι ο άνθρωπος, που το καλοκαίρι μας έλεγε για τους δήθεν επενδυτές από την Αθήνα και να μην στηρίξουμε την Συμμαχία. Δεν φτάνει που προσέβαλε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, είχε το απύθμενο θράσος να καταφύγει στην Ασφάλεια εκθέτοντας ανθρώπους, με τα ασύστολα ψευδή του. Συνέχισε, με απειλές για Εισαγγελείς και μηνυτήριες αναφορές, νομίζοντας ότι θα μας κάμψει και θα μας φοβίσει. Είχε καλό δάσκαλο, αλλά δεν πήρε το μάθημα του, από παλιά. Το ψέμα έχει κοντά πόδια και η αλήθεια είναι μια. Ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε υποκύψαμε σε εκβιασμούς. Οι καρεκλοκένταυροι και οι ωχαδερφιστές, που χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό δικάζουν στα καφενεία, για εμάς δεν έχουν θέση στα κοινά της ΠΓΕ. Αυτοί είναι, που καταρρακώνουν την προσπάθεια του Κατσουράνη (ακόμα και στα σχολεία) και την δική μας, κατ επέκταση, για μια Κοκκινόμαυρη πόλη.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε στην προσφορά του συνδέσμου, σε όλα τα επίπεδα. Όλοι γνωρίζουν. Ούτε θα ασχοληθούμε με τους αστείους που όταν τους συμφέρει, είμαστε καλοί και όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, είμαστε οι κακοί. Ο σύνδεσμος, δεν άγεται και φέρεται ΠΟΤΕ και από κανέναν. Είμαστε ανεξάρτητοι, υπερήφανοι και αυτόνομοι. Το έχουμε αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Είμαστε, η Ασπίδα της ομάδας . Οδηγός μας, η αγάπη μας για τα Κοκκινόμαυρα και το όραμα μας για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας.

2

5

Υ.Γ. Κομμάτι του συνδέσμου ήταν παρόν την ίδια μέρα και στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ για άνοδο στη Γ’ Εθνική.Η διαμαρτυρία συνεχίστηκε και εκεί…

Latest Video

11912929_10153543680459293_1559805919_n

11948165_10153543680374293_1806640298_n

11950955_10153543680379293_1918048701_n