ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ

1 - Çñ½sÜ¿ÿ¡ª
8 Σεπτεμβρίου 2016

Η φετινή αγωνιστική χρονιά για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας, ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Για πολλούς φιλάθλους ο χρόνος είχε σταματήσει το 2003, με τον υποβιβασμό λογω χρεών και για άλλους το 2006 στην Φυλή, σε εκείνο το ντροπιαστικό απόγευμα, για την σύγχρονη ιστορία της μεγάλης ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία, είχε δωθει στην Αγυιά, στο αλησμόνητο παιχνίδι με την Ρόδο. 15.000 διψασμένοι φίλαθλοι ήταν έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα και να βοηθήσουν την Παναχαϊκή, να φύγει από τα χωράφια της Γ΄ Εθνικής. Απογοήτευση, για άλλη μια φορά. Ο Πατρινός φίλαθλος είναι απαιτητικός και δεν ανέχεται την κοροϊδία κανενός και φυσικά την βρώμα και την δυσωδία που απέπνεαν οι τραγικές καταστάσεις των προηγουμένων ετών. Οι ευκαιρίες στέρεψαν, ο κόσμος δεν παραμυθιαζόταν. Στα χείλη όλων, μια κουβέντα « Ένας Πατρινός δεν υπάρχει να αναλάβει, να γλυτώσουμε?» Τελικά, βρεθήκαν 15 Πατρινοί. Επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, με ανάλογο οικονομικό μέγεθος που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ και να στηρίξουν τα όνειρα της πόλης, για την αγαπημένη μας ομάδα!

Ο δρόμος για να αναλάβουν Πατρινοί, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Εμείς δεν εφησυχάσαμε, στιγμή. Γνωρίζαμε, ότι κάποιοι εξυπηρετώντας προσωπικά κ όχι μόνο συμφέροντα, θα έθεταν εμπόδια, με μοναδικό στόχο την φυγή των Πατρινών επενδυτών. Το μόνο που κρατάμε από τα «περίφημα Δ.Σ» της Ερασιτεχνικής στα τέλη Ιουλίου ,είναι ότι για πρώτη φορά ο κόσμος που αγαπά και νοιάζεται την ομάδα ,πήρε την κατάσταση στα χέρια του δηλώνοντας παρών στην ριζική αλλαγή, που έπρεπε να επέλθει. Πρωτοστατήσαμε στο πρώτο Δ.Σ. όντας παρόντες και αποτρέψαμε την απόλυτη καταστροφή της ΠΓΕ. Στο δεύτερο Δ.Σ. απευθύναμε πρόσκληση για μαζική συμμετοχή, εναντίον αυτών που επιβουλεύονταν το μέλλον της ΠΓΕ.  Οπαδοί ελεύθεροι, χωρίς εξαρτήσεις και με μοναδικό κριτήριο την παθολογική τους αγάπη για την Νίκη και τον Ηρακλή, που διαφημίζει την πόλη μας, σε όλη την Ελλάδα! Περάσαμε το μήνυμα ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ. Το αποτέλεσμα γνωστό. Εάν, απουσιάζαμε σε αυτές τις 2 συνεδριάσεις, το αποτέλεσμα θα ήταν ολέθριο για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και αναγνωρίστηκε από όλους.

Νέα εποχή, ανατέλλει! Νέα όνειρα, δημιουργούνται! Αυτήν την φορά, μετά από παρά πολλά χρόνια, έχουν υγιείς βάσεις. Η μιζέρια και η γκρίνια, κληροδότημα των προηγούμενων ετών, έχει εκλείψει. Σε μια τόσο νέα προσπάθεια, σίγουρα θα υπάρξουν «παιδικές ασθένειες». Όλα δημιουργούνται από το μηδέν, κυριολεκτικά. Εμείς, δηλώνουμε αρωγοί και υποστηρικτές της κίνησης των 15, όντας ανεξάρτητοι ΠΑΝΤΑ, με μοναδικό γνώμονα το καλό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ  και της πόλης μας! Η πόλη άρχισε να μιλαει για ποδόσφαιρο, μετά από χρόνια. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτυπωθεί και στις κερκίδες. Η πόλη, ξαναγκαλιαζει την Μεγάλη Κυρία της Πελοποννήσου. Την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ!!!

Για αυτό, σαν το πιο δυναμικό κομμάτι της κερκίδας ,δηλώνουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με την ΝΙΚΗ και τον ΗΡΑΚΛΗ στο στήθος και στο προπονητικό team . ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ θα είμαστε μπροστά τους, απέναντι σε κάθε γκρίνια και μίζερη συμπεριφορά.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ,

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!!!

ΑΥΡΙΟ 9/9 στις 20.00 στο Επιμελητήριο Αχαΐας φοράμε τα διακριτικά της ομάδας , κατεβαίνουμε στο κέντρο της πόλης , και φωνάζουμε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ όλοι μαζί κόσμος ,παίκτες ,διοίκηση στα πλαίσια της παρουσίασης της ομάδας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/9 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ .ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ .ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891- παναργειακός. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ,

90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

 

PATRAS WILL RISE AGAIΝ

ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΙΔΕΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMIILIA

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891

 

Latest Video

11912929_10153543680459293_1559805919_n

11948165_10153543680374293_1806640298_n

11950955_10153543680379293_1918048701_n